Magyar Tudás

Tankó István, közösségi vándortanító és bioenergetikus radiesztéta honlapja
30/866-8968 - tankoistvan@magyartudas.hu

           előadások  ❖ energetikai mérések  ❖ tájradiesztézia  ❖ bioenergetika  ❖ (főlap)


Tájradiesztézia


Tájradiesztézia: a Magyar Tudás által bevezetett, kutatott és művelt kategória.


Összefoglalóan elsősorban a radiesztézia mérési módszerével egy vidék, egy táj (egy természeti-ökológiai egységet képező középtáj) energetikai szerkezetének feltérképezését és dokumentálását végzi, korszerű helymeghatározó és informatikai eszközökkel.

Ezt alkalmazva a Bükk-hegység és a beregi vidék "energetikai térképének" megrajzolásával kiemelten foglalkozok (2010-óta), ezen tájak energetikai szerkezetének felderítésével, különösen a pozitív és negatív energetikailag kitüntetett területek, források, patakok, régi utak (hadiutak), várak (földvárak), templomok, templom- és várromok, régi idők (különösen kelta) beavatási helyeinek, a tér-idő dimenziókapuk fizikai helyeinek, a geomantia pontjainak, az energiaszövetek, energo-információs "szupersztrádák" helyének, kiterjedésének, az ott jelenlévő energia minőségének megismerésével.

A tájradiesztézia a mérési eredményeket korszerű, elérhető és széles körben rendelkezésre álló informatikai eszközök segítségével rögzíti, dokumentálja és azok rendelkezésére bocsátja, akik a megtalálás helyén az egészség megőrzésének és helyreállításának, az emberi közösségek építésének érdekében a legnagyobb értékkel felelősen használják ill. tesznek érte.

A természet rendjéhez igazodó táji-közösségi események, ünnepek helyszíne lehet a megtalált hely, kiránduló-, találkozó-, és pihenőhely, a regeneráció, a feltöltődés helye, ahová érdemes vizet vinni, hogy az is átstruktúrálódva az ott jelen lévő pozitív energiákkal az otthoniaknak is hasznára legyen.

Ezeknek a helyeknek a felderítését a Magyar Tudás Radiesztézia Akadémia által "kiképzett" helyben élő emberek végzik (az energetikával foglalkozó közösség tapasztaltabb tagjainak segítségével), akiknek van affinitásuk, motivációjuk ill. elkötelezettségük az ilyenfajta tevékenységre.Tájradiesztézia kutatási témák


A Magyar Tudás az alábbi témakörökben várja a kutatásban résztvevők jelentkezését: