Magyar Tudás

Tankó István, közösségi vándortanító és gyógyító bioenergetikus honlapja
30/866-8968 - tankoistvan@magyartudas.hu

           előadások  ❖ energetikai mérések  ❖ tájradiesztézia  ❖ bioenergetika  ❖ (főlap)

                                                                  ⤥ lakásmérés (eset)Energetikai mérés (lakás) esetleírás

Álljon itt egy érdekes eset a gyakorlatomból, annak igazolására, hogy sokszor nemcsak az akut, gyulladásos, makacs gombás és egyéb súlyos betegségek megoldásában van szerepe a radiesztéziának.

Az alábbi ábra egy Budapest környéki társasház 2. emeletének alaprajzát ábrázolja. A rózsaszín vonal a Hartmann-zónák, a kék a vízér helyét jelzi.Történt pedig, hogy ebben a lakásban egy régi ismerősömet látogattam meg, mert azon a településen hívtak máshová mérni. Egyedül él 21 éves lányával, aki a közeli - fél óra busszal - városban egyetemista.

Panaszkodott, hogy a lánya ritkán jön haza, pedig tehetné, akkor is hamar megy, nem tanul és nem alszik otthon, inkább a Kollégiumban lakik. Mondtam neki teljesen megértően - kicsit kajánul -, hogy ezen ne csodálkozzon, az én két egyetemista gyermekem időbeosztását szorgalmi időszakban az intenzív társasági élet miatt csaknem lehetetlen követni. Azt mondja itt nem erről van szó, a lány inkább csendes, visszahúzódó és neki nagy szüksége lenne a régi meghitt beszélgetésekre, nyugodtabb lenne ha a közelében tudhatná a lányát.

Bár nem dolgozni mentem Hozzá, kibújt belőlem az energetikus és úgy gondoltam, hogy megvizsgálom ebből a szempontból a lakást, hiszen az ember helyekhez való vonzódását vagy éppen az attól való tartózkodását befolyásolhatja a hely energetikai szerkezete, benne a földsugárzások is. A nálam szokásos módon tettem a dolgomat (séta a ház környékén, kik és mik (állatok) laknak ott és a szomszédokban, milyen történések voltak mostanában (pl. átrendezés, válás, haláleset) stb.). Kiderült, hogy a lakást két évvel azelőtt átrendezték, a jobb oldali kis szobában - amely fontos most a számunkra - a vastag szaggatott sötétkék vonallal jelzett "gyerekágy" helyén könyvespolc volt.

A mérés kimutatta, hogy a lány fekhelyén derék tájon Hartmann kereszteződés található, ezt részben átfedve, érintve a kismedencei területet vízér húzódik. Az alvó test nyaka és feje éppen beleesik egy K-NY-i Hartmann sávba.
Az ilyen helyeket az ember ösztönösen, tudat alatt kerüli, ahogy a lány is mindig visszament aludni a Kollégiumba. Ezek a kereszteződések különösen igénybe veszik a szervezetet, a betegségek kialakulása nem éveket, hanem csupán hónapokat vesz igénybe. Statisztikailag kimutatható tény, hogy igen nagy számú az ilyen energetikai környezetben a súlyos, a rosszindulatú rákos megbetegedések aránya. (Itt természetesen figyelembe kell venni azt a mindennapi tényt is, hogy a szervezet ott betegszik meg a leghamarabb, ahol bármilyen okból (pl. öröklött hajlam) gyengébb, de bizonyos, hogy ezeket a negatív folyamatokat a kereszteződő, örvénylő földsugárzások nagy mértékben felgyorsítják.)

Tehát a mérés után elhelyeztem az árnyékoló lapokat, letakartam műszálas szőnyeggel, nem látszottak. A lány másnap jött, én pedig harmadnap kaptam egy ujjongó SMS-t: "Újra itthon van!" Aznap délután aludt egy keveset ebéd után az ágyán, majd az ágy tetején berendezkedett, mintha mindennap így tette volna: szétrakta a jegyzeteit, bekészítette a fejhallgatót, laptop karnyújtáson belül a facebook-kal ... szóval mint rendesen!A fenti eset arra példa, hogy nemcsak súlyos betegségek esetén segít a radiesztézia azzal, hogy megszabadítja a testet, az energetikai rendszert a hosszabb időn keresztül fennálló elszívó, destruktív hatásoktól, lehetővé téve a szervezet alap regulációs mechanizmusainak érvényre jutását, elősegítve ezzel az életerő növekedését a betegségek legyőzése érdekében. (Mindez természetesen nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot vagy kezelést!) Mint példánk mutatja a családi egység, egyetértés helyreállításában is szerepet játszhat. Természetesen ez csak akkor igaz, ha csak ilyen tényezők vezettek a megbomlásához. :)

Hívjon bátran!

 

Szolgáltatások

 • fekvőhelyek helyszíni bemérése ágyáthelyezéssel, semleges hely kijelöléssel;

 • bemért fekvőhelyek időszakos ellenőrzése;

 • lakás - vásárlás előtti - helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • lakás - nagyobb bútor, pl. szekrénysor vásárlása előtti - helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • a lakás (ház) ideális tanuló vagy munkára alkalmas helyének kijelölése;

 • telek helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • telken kút helyének bemérése és kijelölése;

 • gyümölcs- és díszfák optimális helyének meghatározása ültetés előtt; a már kijelölt hely vizsgálata az adott növény szempontjából

 • nem lakás céljára szolgáló helyek, munkahelyek, irodák, szerelőcsarnokok bemérése;

 • lakás- és épületharmonizáció (tértisztítás);

 • az egyéni energetikai rendszer elemeinek, benne az aura, a csakrák állapotának vizsgálata és komplex elemzése a már jelenlévő, de a sűrű fizikai test szintjén elváltozást még nem okozó információk felfedésével. Ez a szolgáltatás a lakás mérésétől függetlenül is igényelhető!


☼ ☼ ☼


A fenti szolgáltatásokkal a "Debreceni Életreform Egyesület" céljainak megvalósítását támogatom.

 

 

Tájékoztatás, mérés, energetikai vizsgálat kérése