Magyar Tudás

Tankó István, közösségi vándortanító és bioenergetikus radiesztéta honlapja
30/866-8968 - tankoistvan@magyartudas.hu

           előadások  ❖ energetikai mérések  ❖ tájradiesztézia  ❖ bioenergetika  ❖ (főlap)


Az emberi energetikai rendszer valamint a föld- és technikai sugárzások mérése

Tudjuk, hogy léteznek mindennapi életünket közvetlenül befolyásoló általában láthatatlan tényezők. Ilyenek pl. a Föld sugárzásai, a műszaki környezetünk hatásai, illetve az, amit összefoglaló néven bioenergiának nevezünk.

Sokszor érezzük úgy, hogy egyes helyeken nem kellene lennünk, más helyeken pedig indokolatlanul jó lenni, ott dolgozni vagy tevékenykedni. Az ilyen helyeken úgy érezzük minden jobban sikerül, hatékonyabb a munka, az alkotás, az emberi-közösségi kapcsolatok pozitív irányba mozdulnak el.

Más helyeken pedig - saját magunknak is megmagyarázhatatlan módon - nem szivesen tartózkodunk. Az ember tudat alatt kerüli a neki "rossz" helyeket, melynek sok oka lehet. Azt kideríteni, hogy ezen ok a szervezetre negatív módon ható föld- vagy technikai sugárzás-e, helyszíni méréssel lehetséges.

 
! Kérésére megvizsgálom azokat a tereket, élőhelyeket, ahol a legtöbbet tartózkodik, hiszen az számos lelki és testi probléma forrása lehet, pl. az akut, hosszú ideig fennálló vagy rendszeresen visszatérő betegségek hátterében igen gyakran ezen terek negatív hatásainak folyamatos jelenléte húzódik meg.
Elvégzem Önnél lakásában, munkahelyén ezen láthatatlan energiák jelenlétét felfedő megfelelő méréseket, javaslatot teszek probléma észlelése esetén, igyekszem a negatív hatásokat a lehető legminimálisabbra csökkenteni, megszüntetve ezzel az életerőt, az ember védelmét szolgáló energiatesteket károsító hatásokat.

 

Szolgáltatások

 • fekvőhelyek helyszíni bemérése ágyáthelyezéssel, semleges hely kijelöléssel;

 • bemért fekvőhelyek időszakos ellenőrzése;

 • lakás - vásárlás előtti - helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • lakás - nagyobb bútor, pl. szekrénysor vásárlása előtti - helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • a lakás (ház) ideális tanuló vagy munkára alkalmas helyének kijelölése;

 • telek helyszíni bemérése, tanácsadással;

 • telken kút helyének bemérése és kijelölése;

 • gyümölcs- és díszfák optimális helyének meghatározása ültetés előtt; a már kijelölt hely vizsgálata az adott növény szempontjából

 • nem lakás céljára szolgáló helyek, munkahelyek, irodák, szerelőcsarnokok bemérése;

 • lakás- és épületharmonizáció (tértisztítás);

 • az egyéni energetikai rendszer elemeinek, benne az aura, a csakrák állapotának vizsgálata és komplex elemzése a már jelenlévő, de a sűrű fizikai test szintjén elváltozást még nem okozó információk felfedésével. Ez a szolgáltatás a lakás, élőhely, munkahely mérésétől függetlenül is igényelhető!


☼ ☼ ☼


A fenti szolgáltatásokkal a "Debreceni Életreform Egyesület" céljainak megvalósítását támogatom.