Magyar Tudás

Tankó István, közösségi vándortanító és gyógyító bioenergetikus honlapja
20/9703-336, 30/724-0546 - tankoistvan@magyartudas.hu

           előadások  ❖ energetikai mérések  ❖ M.T.R.A.  ❖ tájradiesztézia  ❖ bioenergetika  ❖ oktatás  ❖ (főlap)


Oktatás


Azt gondolom - és biztos vagyok benne, hogy ezzel Ön is egyetért -, a magyar ember szellemi lehetőségei különleges értéket képviselnek. Azért, hogy teljes csillogásában megnyilvánuljon mindez, olyan tudással kell felvértezni a tanulni vágyókat, mely segítségével mindenki a legtöbbet képes kihozni szellemi kincséből.

A Magyar Tudás Oktatási Központ a fenti cél megvalósítását az általa vállalt területen 2010-óta végzi. Képzési szerkezete jelenleg átalakulóban van, az eddigi informatika túlsúlyú képzéseket a természetes életmóddal, a táj és az ember kapcsolatával, radiesztéziával, tájradiesztéziával kapcsolatos ismeretek átadása váltja fel. Jelenleg tanfolyami keretben nem folyik oktatás. Amikor az új képzések meghirdethetők lesznek, akkor ezen az oldalon meg fognak jelenni.

A Központ keretein belül működik a Magyar Tudás Radiesztézia Akadémia, mely a radiesztéziai, tájradiesztéziai kutatásokat és azok oktatásának módszertani elveit dolgozza ki, és elvégzi azok gyakorlati oktatását is. A kutatott és oktatott fő ismeretterületek: radiesztézia, tájradiesztézia, globális helymeghatározás (GPS), térképészeti alapismeretek, térinformatika alapok.

 

Néhány szám:

Magyar Tudás Oktatási Központ
nyilvántartási száma: 01087-2010, nyilvántartás kezdete: 2010.10.22.
(Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ)

Tankó István, felnőttoktatási szakértő
felnőttoktatási szakértő: F0503
ajánlási lista nyilvántartásba vételi szám: A-374/2014
programszakértői nyilvántartásba vételi szám: P-285/2014
(informatika szakterület)

 

Üzenetküldés, tájékoztatás, mérés kérése