Magyar Tudás

Tankó István, közösségi vándortanító és gyógyító bioenergetikus honlapja
20/9703-336, 30/724-0546 - tankoistvan@magyartudas.hu

           előadások  ❖ energetikai mérések  ❖ M.T.R.A.  ❖ tájradiesztézia  ❖ bioenergetika  ❖ oktatás  ❖ (főlap)


A Magyar Tudás céljai, küldetése

E lap feladata a Magyar Tudás céljainak támogatása. A cél: olyan egyéni és közösségi tudás közvetítése, melynek révén az ember helyesen ítélheti meg saját helyzetét a Világban, ill. a kisebb-nagyobb emberi közösségekben. Ezen ismeretek birtokában tudatosan kezébe tudja venni életének és sorsának irányítását.

Felismeri, hogy a gazdasági-társadalmi eszközökkel tudatosan munkált magáramaradottsága, melynek révén manipulálható és kihasználható - megváltoztatható. Valós döntési helyzetek állnak rendelkezésére, - bár mást sugallnak, de tudja, hogy - sorsán mindig van lehetősége változtatni. A kulcsszó a tudatosság, melyben kiemelkedő szerepe van az ismereteknek, a megismerés folyamatának, mely a tudatszint emelkedését segítheti elő. Ez pedig lehetővé teszi a jelenlegi ember valódi lelki célját elérni: megélni saját lelkiségét, azaz éber tudatállapotban folyamatos kapcsolatban lenni a saját örök Felsőbb Énjével. Ennek révén értheti mindenki valójában, hogy ki is Ő, honnan jött és merre tart, és mivel ez "tárolja" előző életeinek pozitív megélt karmikus tapasztalatait is, a legjobb védelem a mindennapok döntéseiben.

Tapasztalataim szerint, és az egyéni energetikai vizsgálatok, lakóhelyeken és élőhelyeken végzett mérések alapján azt érzékelem, hogy igen sok, a fizikai testben megnyilvánult és a megnyilvánulás előtti fázisban lévő testi-lelki betegség, ill. meghasonlott, valódi cél nélküli élet mögött összetett energetikai jelenségek állhatnak. Ezek kibontása és tudatosítása, a bioenergetika lehetőségeinek alkalmazása, a tájban és közösségben való gondolkozás úgy vélem segítenek közelebb kerülni a fent említett célok eléréséhez.

 

- Tankó István

 

Üzenetküldés, mérés kérése