Meditációk

Életenergia, Életerő meditáció

Ezek olyan alkalmak, melyeken az Életerő pótlása csoportos bioenergetikai meditáció keretében történik, valamint rendszeres időközökben előadásokat tartok az ember energetikai rendszerének működéséről és a felső szellemi szférákkal való kapcsolatunkról, ahol alapvető mechanizmusokat és a hozzátartozó fogalmakat mutatom be az ősi tudásunk alapján vallástól, filozófiai irányzattól, kultúrkörtől függetlenül, az Ősi Bölcsesség tanításai alapján.

A foglalkozások nem ingyenesek, az önkéntes hozzájárulás mértéke 5000 Ft/fő/alkalom.

A részvételi szándék jelzése, az előzetes bejelentkezés a gombra kattintva tehető meg.

a következő meditáció:

...Grabovoj Klub

A Klub 2023-ban Debrecenben, Grigorij Petrovics Grabovoj 60. születésnapján indult.

Néhány éve kezdtem el foglalkozni a Grabovoj számokkal és azzal az ismeretrendszerrel, ami a számok mögött van. Azóta mindenfelé Grabovoj-számokat látok karkötőn, emberek testére rajzolva vagy tetoválva, látom némely bejárati ajtón stb.

Szabályos Grabovoj-láz alakult ki, sokmillió ember mondja, mantrázza, hordja magán vagy a pénztárcájában a számokat, remélve ezzel, hogy pl. valamilyen egészségi vagy anyagi, emberi kapcsolati nehézség megoldását. Úgy is megfogalmazhatjuk, hogy természetes előnyt kíván magának kovácsolni más emberek esélyeivel szemben ...

Ha ez ilyen egyszerű, akkor miért van szükség egy klubformájú spirituális közösségre?

Azért, mert ha a számok használatának "eredményességéről" esik szó, akkor már nem ennyire egyértelmű a helyzet! Sokszor a kitartó munka sem hozza el a várva várt eredményt!

Én ezt a jelenséget bioenergetikusként, tradicionális Usui Reiki mesterként, az eredeti rózsakeresztes és teozófiai szemlélettel kezdtem el vizsgálni. Nagyon hamar felismertem, hogy egy bonyolult és összetett ismeretrendszer egyik eleméről van szó, mely nem választható el a kvantumtér törvényszerűségeitől és az Ősi Bölcsesség tanításaitól a számok teremtő szerepének megismerésétől. Ha csak ezeknek a tényezőknek a belső struktúráját ismerjük, már egészen más lesz a számok használatának tudatossága is! Így már talán másként áll hozzá az embere a számok használatának 'eredményességéhez' is.

A Klubban tanulmányozzuk ezeket az elemeket, eredeti Grabovoj számgyűjtemények és leírások alapján. Minden alkalommal elvégzünk egy csoportos vezetett meditációt, mely a test, az érzelmek és a gondolatok körén túllépve a tiszta tudat magas rezgésű közegébe visz el, ahol a számokat használva sokkal messzebbre és "tisztábban hallhatóan" tudjuk átadni a számok rezgésének esszenciáját az Univerzum számára, mely önmagában is tudatszint emelkedéssel járó spirituális gyakorlat. (A gyakorlat nem igényel semmilyen előzetes meditációs tapasztalatot vagy rendszeres meditációs gyakorlatot.)

A Klubfoglalkozások nem ingyenesek, az önkéntes hozzájárulás mértéke 5000 Ft/fő/alkalom.

Várok Mindenkit szeretettel, aki érdeklődik a számok világa, a kvantum-mező működési sajátosságai, korunk talán legfontosabb tudományos és szellemi irányzata iránt.

A részvételi szándék jelzése, az előzetes bejelentkezés a gombra kattintva tehető meg.

a következő meditáció:

...