Energetikai környezet feltérképezése lakásban, kertben

Alább ismeretek olvashatók azokról a lehetőségekről, amelyek révén meghatározhatók - pl. egy szobában, lakásban - azok a helyek, amelyek nem jelentenek veszélyt állandó ott tartózodás mellett sem az egészségre és azok a helyek is, ill. azoknak az energiasávoknak, energiaterületeknek a helyei is, amelyben a több-kevesebb ideig történő tartózkodás hozzájárulhat az egészség károsodásához. Ide tartozik még a pangó, destruktív energiák jelenlétének a meghatározása is, amely a helyiségben vagy a közvetlen szomszédságában történt események következményei.


❖ ❖ ❖ ❖ ❖


Nem mindegy, hogy milyen energetikai környezetben élünk, mert ez a környezet közvetlenül meghatározza a közérzetünket! Tudjuk, hogy körülvesznek az energiák, „dolgoznak” rajtunk a nap 24 órájában, akár van tudomásunk róla, akár nem.

Sokféle energia van, melyek közül sok segítségére van az embernek, de számos van, ami nem, mert igyekszik az embert védő „energiapajzsot” megbontani, vagy tudatunkat befolyásolni. Van, amelynek forrása a Föld, és vannak a Naprendszerből, a Kozmosz felől érkező energiák, melyek átjárják bolygói rendszerünk létezésének fizikainál finomabb síkjait és alsíkjait is, az átszellemült anyag minden szintjét és alszintjét.

Az ember stabil, magabiztos energetikai rendszerrel – mely alapvetően természetes állapota – kölcsönhatásba kerül ezekkel az energiákkal és a maga javára fordítja. Persze senkinek nem könnyű ezekkel az energiákkal „megbirkózni”, különösen akkor, ha a test körüli energetikai védőburok már elhasználódott vagy sérült.

Ami mindenképpen elkerülendő, az az energiahiányos állapot!

Ez vonatkozhat az egész szervezetre, de valamelyik testtájra is - arra, amely érintett valamelyik állandó káros behatás által. Amennyiben ez az állapot kialakult - melyhez ezenkívül számos más ok is hozzájárulhat -, sem a szervezetünk nem működik optimálisan, sem a lelkünk nincs rendben. Nem működik hídként a Felsőbb Énünk, Szellemünk és a mindennapi fizikai tudatunk között.

Munkám során a helyszínen az alábbi felmérőlap részleten látható energetikai behatásokat mérem, minden egyes helyen, helyiségben, majd - kérésre - méretarányos rajzot készítek az esetleges átrendezés megkönnyítése érdekében.

(A radiesztéziához kapcsolható egyéb szolgáltatásokat lásd a szolgáltatások részen.)

...