Előadások


Előadások Debrecenben

2024. június hónap (keddenként) 17 óra Debrecen, KIROPRAX rendelő (Szent Anna u. 10-12. 2. emelet 15. kapucsengő: 5):
Előadássorozat a Kozmikus Idő, a Kozmikus Óra működéséről

Új témasorozat indul a MagyarTudásban!

"Hány az óra, Vekker úr?" szól az elhíresült kérdés Páskándi Géza novellájában Weisskopf órásmesternek, aki mindig tudta a pontos időt, óra nélkül abban a nehéz szituációban. Ez az óra mindannyiunkban "ketyeg", mégha nem is tudjuk megmondani órára, percre, hogy hol tartunk. Bonyolítja a dolgot, hogy mire a jelent tudatosítjuk magunkban, az már múlt, ugyanakkor folyamatosan megéljük a jelent, amely megnyilvánulásában nem érzékelhető a véges tudatunk számunkra, hiszen az nem időtartam, hanem egy megnyilvánult szubsztancia a szellemi és fizikai világ határán. Az idő ilyen megélése egyfajta aggodalommal vagy félelemmel tölti el az embert, hiszen az anyagi világba került ember számára végességének tudata az idővel szembesülve lesz jelenvaló.

Az elmúlt háromnegyed évben hétről-hétre megvizsgáltuk a csakrák működését részletesen, a Szent Szellem energiasugarainak működését, amelyeket a csakrák és mellékcsakrák fogadnak. Megismerkedtünk azokkal a Kozmikus Lényekkel, arkangyalokkal, elohimokkal akik közvetítik a Teremtői Akaratből ezeket számunkra is. Ők más "időben" élnek, a mi fogalmaink szerint egyfajta MOST-szerű állapotban. Ebből szemlélnek bennünket is, és tekintenek ránk, mint Életfolyamok egymásutánjára.

Mi lenne, ha megismernénk az Ő időfogalmukat, melyet nem köt a maya, a világkáprázat, a világ illuzórikus természete? Talán a mi aggodalmunk és félelmünk is oldódna? Lehet, hogy minden egyes Lény vagyis leszületett Lélek a saját idejében él akárhány leszületésen keresztül? Ha igen, akkor most hol tart a Kozmikus Időben? Hogyan lehet ezt kiszámolni?

Mind megannyi kérdés, melyet az elkövetkező hetekben a szokott előadás, beszélgetés formájában fogunk feldolgozni a gyógyító bioenergetikai meditáció (kezelés) után.